OMS modifică criteriile de testare PCR pentru a acoperi falsurile positive

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a schimbat criteriile de testare PCR pentru a acoperi falsurile pozitive și a avertizat experții să nu se bazeze exclusiv pe rezultatele unui test PCR pentru detectarea coronavirusului.

În ghidul actualizat publicat pe 20 ianuarie, OMS a spus că experții de laborator și practicienii din domeniul sănătății ar trebui să ia în considerare și istoricul pacientului și factorii de risc epidemiologic alături de testul PCR în diagnosticarea coronavirusului.

Noua îndrumare ar putea duce la scăderea numărului de cazuri zilnice, cazurile fals pozitive care au creat un mediu de panică și frică, pe care experții îl avertizează încă de anul trecut.

„Majoritatea testelor PCR sunt indicate ca un ajutor pentru diagnostic, prin urmare, furnizorii de servicii medicale trebuie să ia în considerare orice rezultat în combinație cu momentul prelevării de probe, tipul de eșantion, specificul testului, observațiile clinice, istoricul pacientului, starea confirmată a oricărui contact și informațiile epidemiologice, ”Spune îndrumarea.

Nu este clar de ce agenția de sănătate a așteptat peste un an pentru a elibera noua directivă, atunci când comunitatea medicală a recomandat deja acest lucru.

Anul trecut, o instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor bazată exclusiv pe un test PCR.

Curtea a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că:

„Dacă cineva este testat prin PCR ca pozitiv atunci când se utilizează un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca respectiva persoană să fie infectată este mai mică de 3%, iar probabilitatea că rezultatul menționat este un fals pozitiv este de 97%. ”

Instanța menționează, de asemenea, că nu se cunoaște pragul de ciclu utilizat pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia.

Ciclurile de prag utilizate în testele PCR în India sunt cuprinse între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3% și rata fals pozitivă să ajungă la 97%.

În cadrul unei conferințe Bombshell, Anthony Fauci a afirmat, de asemenea, că testele COVID PCR au depășit 35 de cicluri sunt inutile.

De asemenea, este important să ne amintim că PCR a fost inventată ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnosticare.

După cum a raportat GreatGameIndia mai devreme, testele standard pentru coronavirus au aruncat zilnic un număr imens de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza protocoalelor OMS defecte, care sunt concepute pentru a include și cazuri de fals pozitiv.

 

Acest fapt despre falsele pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie de la Universitatea din Berna.

Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci o mică parte sfărâmată a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât au rămas mici părți sparte ale virusului. Corect: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt moarte de mult, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte a materialului genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

Anterior, protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de autoritatea națională de sănătate din Finlanda. OMS a cerut țărilor să testeze cât mai mulți pacienți posibil pentru coronavirus.

Finlanda a epuizat capacitatea de testare și a început să limiteze testele de coronavirus numai la cele mai vulnerabile grupuri și personalul medical. Autoritatea națională de sănătate din Finlanda a declarat că testarea persoanelor cu simptome ușoare ar fi o risipă de resurse de asistență medicală.

Într-o dezvăluire uimitoare, șeful securității sănătății din Finlanda, Mika Salminen a respins recomandarea OMS, spunând că OMS nu înțelege pandemiile și că protocolul lor de testare a coronavirusului este ilogic și nu funcționează.

Deci, dacă protocoalele de testare ale OMS se bazează într-adevăr pe cele mai fiabile, exacte și bine aprovizionate tehnologii și metodologii de cercetare disponibile la nivel mondial, nu ar fi trebuit să știe despre eficacitatea neglijabilă și impactul său în provocarea panicii și haosului? Într-adevăr, OMS știe că nu funcționează și, în plus, aceasta nu este prima dată când se exprimă astfel de critici.

În trecut, în 2010, OMS a fost surprinsă simulând o pandemie și a fost forțată să admită că metodologia sa de măsurare a viralității sau răspândirii bolii, în loc de severitatea acesteia, era incorectă.

Sursa: https://greatgameindia.com/who-changes-pcr-test/

DISTRIBUIE MAI DEPARTE!